MIONA

Blagovna znamka

MIONA je znamka, katere zgodba govori o sanjah, stiskah, sočutju, ljubezni in neskončni veri.

V ozadju MIONE sem jaz, Mateja po poklicu diplomirana medicinska sestra, po srcu pa mamica dveh majhnih sončkov, ki bi za njiju storila vse. Se prepoznaš kajne? 😊 To smo mamice. <3

Ko sem jih dobila v svoje naročje se je močno spremenil moj svet, še bolj pa sem se spremenila sama, moje prioritete, moje sanje in moj pogled na svet.

Kot večino mamic sem tudi sama imela načrt, da po zaključku porodniškega dopusta nadaljujem s svojim delom, čeprav bi najraje imela porodniški dopust 5 let, da bi z otroci lahko užila njihovo otroštvo, njihov majhen, preprost in čaroben svet, ki mi seže v globino srca.

Otroci, življenje ali usoda so poskrbeli, da mi je bilo to omogočeno. Ne na način kot bi si želela, saj sem ostala doma zato, ker je bila hčerkica tako bolna, da sva pol leta preživeli večino časa v bolnišnici in vrtec za nas ni bil možna izbira. Takrat sem spoznala stiske mamic tudi z druge strani. Ne samo s strokovne in človeške, ko verjameš, da gledaš stiske, solze od blizu. Ko poizkusiš sam, se zaveš, da si videl le del kot bi gledal od daleč.

Iz spoznanj, bolečine, izkušenj in želje po tem, da rasteva in nekaj dobrega narediva za druge, sva se z možem odločila da vse svoje znanje, izkušnje in spoznanja vloživa v MIONO. Vodi naju želja, da bi pomagala mamicam in dojenčkom in da bi se slišale besede vzpodbude in vere v to, da se na koncu vse postavi na pravo mesto.

Tako v globini MION-inega srca gori močna želja po pomoči ljudem in po nežnejšem, prijaznejšem svetu za dojenčke, otroke in odrasle. Posebej še tiste, ki se nahajajo v obdobju življenja, ko njihova življenjska moč potuje v bolj umirjenem ritmu. Ritmu, ki kliče po skrbi in nežnosti.

Gre za s srcem ustvarjeno slovensko znamko, ki pri idejni zasnovi izdelkov izhaja iz strokovnega znanja in neskončnega števila ur preživetih na bolnišničnih oddelkih, ambulantah in vaših domovih.

Za svoje izdelke uporablja skrbno izbrane naravne sestavine, sledljivega izvora ter dosega najvišje standarde s področja naravne kozmetike. Na celotni poti pa kot najvišjo vrednoto postavlja spoštovanje narave in družine.

Koala, ki je simbol znamke, pooseblja prizemljenost in pomen življenja v sedanjem trenutku. Znana je po počasnih gibih in dolgih urah poležavanja, s čimer nas opominja, da se je v življenju potrebno tudi ustaviti, upočasniti in si vzeti čas za stvari, ki so zares pomembne in še kako prehitro minljive.

MIONA je tukaj ZATE! V lepih in tistih malo manj lepih trenutkih. Naša vizija je ponuditi celovito linijo kozmetike in pripomočkov za nego nosečnic, dojenčkov, otrok in starejših, ki temelji na strokovnem znanju, bogatih izkušnjah in inovativnih rešitvah. Pri čemer kot najvišjo vrednoto postavlja skrb za naravo in človeka.

Spoznaj ekipo

Mateja

Po izobrazbi diplomirana medicinska sestra, po srcu pa mamica 2 majhnih otročkov. Zagrizena bralka, ljubiteljica teka in zaprisežena hribovka. Vesela in strastna oseba, ki se rada podaja v neznano in velikokrat zaide v težave.


V MIONI skrbi za idejni del razvoja produktov, pri katerem izhaja iz znanja in izkušenj, ki jih je nabira na bolnišničnih oddelkih kot strokovnjakinja in kot mamica ob bolnem otročku. Pripravlja vsebine na socialnih omrežjih. Poleg tega pa obdela spletna naročila in poskrbi da izdelki pridejo do vaših domov.

Uroš

V prostem času kolesar in kuhar, v MIONI pa dečko za vse. Fant, ki s svojimi komunikacijskimi spretnostmi in nasmeškom podaja pikre in neškodljive kritike.

Aktivno se vključuje v predstavitev produktov, komunikacijo s strankami in včasih tudi v pakiranje paketov. Odlično poskrbi za dvig motivacije in delovno produktivnost. Vedno se pojavi, kadar ga potrebujemo, da nas s svojo dobro voljo reši zagate, pa naj gre za prevoz ali reševanje tehničnih težav …